Meteen naar de content

Vandaag €25 korting + gratis honden eboek cadeau! 🎁

Naast je eigen hond help je ook honden in nood ❤️

Gratis bezorging boven €30

Betaalmethodes

Betaalmogelijkheden:

1. iDEAL: 

Als u bankiert via internet bij ABN AMRO, ASN bank, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Lanschot Bankiers of Knab kunt u via onze site op een veilige manier een elektronisch betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. 

2. Bancontact / Mister Cash: 
Deze betaalmethode zal gelijk verwerkt worden in ons systeem. 

3. Klarna

Klarna voert voor www.pelsbarn.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.pelsbarn.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via Pelsbarn. Bent u al bekend bij Pelsbarn kunt u betalen tot een bedrag van € 500,00 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. 

4. PayPal:
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij Pelsbarn online te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Plesbarn komt u automatisch terecht op de website van PayPal.

5. KBC (Alleen voor Belgische klanten)
Onze Belgische klanten kunnen kiezen voor KBC indien zij hier klant zijn. Deze betaalmethode is speciaal voor Belgische klanten. Zij kunnen in hun vertrouwde betaalomgeving hun bestelling betalen.

Mijn betaling is niet gelukt wat kan ik doen?
Er zijn verschillende reden waarom een betaling niet gelukt is. Hieronder staat per betaalmethode uitgelegd wat je kunt doen.

Je iDEAL of Bancontact/Mistercash betaling mislukt?

Lukt het niet om met iDEAL te betalen? Kijk eerst of het geld wel van je rekening afgeschreven is. Is dit niet het geval? Plaats dan een nieuwe bestelling, iDEAL betalingen worden namelijk direct van je rekening afgeschreven. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je geen bevestiging van je bestelling ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en zoek bij je afschrift het transactienummer op.

Je creditcard- of Paypal betaling wordt geweigerd?

De creditcardmaatschappij en PayPal voeren automatisch een controle uit aan de hand van een aantal criteria. Mogelijk heb je een verkeerde vervaldatum van je creditcard ingevuld of is je PayPal tegoed niet toereikend.

Wil je je bestelling toch snel ontvangen? Plaats dan een nieuwe bestelling en betaal met iDEAL of Klarna.

Ik wordt geweigerd bij Klarna?

Klarna voert een groot aantal automatische controles uit voordat zij de betaling goedkeuren. Helaas hebben wij geen inzicht in de reden van afwijzing. Hiervoor kun je contact opnemen met Klarna. Wil je je bestelling toch snel ontvangen? Plaats dan een nieuwe bestelling en betaal met iDEAL.
Gelukt? Na aankoop ontvang je altijd direct een bevestiging van je bestelling en wij werken hard om deze binnen 24 uur te verzenden naar het opgegeven adres.

Wij doneren aan honden in het asiel

Bij elke aankoop helpt u niet alleen uw eigen hond, maar ook honden in het asiel. Wij doneren hondenmanden, voer en helpen bij opvang van achtergelaten huisdieren.