Meteen naar de content

Vandaag €25 korting + gratis honden eboek cadeau! 🎁

Naast je eigen hond help je ook honden in nood ❤️

Gratis bezorging boven €30

Doneren aan het asiel

Pelsbarn steunt het Dierenasiel in Bonaire. Op Bonaire zijn er enorm veel dieren die het moeilijk hebben en op straat leven. Bij elke aankoop van een Pelsbarn bed helpen wij deze dieren in nood. Ook kunt u meer doen en direct een donatie doen aan dit dierenasiel. Klik hier voor meer informatie.

 

Dierenasiel Bonaire is een honden- en kattenasiel en biedt opvang aan alle zwerf- en afstandsdieren die worden binnengebracht. Daarnaast beschikt het Dierenasiel Bonaire over een pension voor honden en katten, waar de dieren, tijdelijk, tegen betaling, kunnen verblijven. Ook beschikt het Dierenasiel Bonaire over een sterilisatiefonds voor honden en katten. Indien de eigenaren het zich financieel niet kunnen veroorloven om hun dier te laten steriliseren, dan kunnen ze een beroep doen op dit fonds, zodat hun huisdier alsnog gesteriliseerd kan worden.

 

 

Wij doneren aan honden in het asiel

Bij elke aankoop helpt u niet alleen uw eigen hond, maar ook honden in het asiel. Wij doneren hondenmanden, voer en helpen bij opvang van achtergelaten huisdieren.