Meteen naar de content

Vandaag €25 korting + gratis honden eboek cadeau! 🎁

Naast je eigen hond help je ook honden in nood ❤️

Gratis bezorging boven €30

Onze missieDieren zijn onze beste vrienden en bij Pelsbarn zijn we op een missie om onze geliefde honden en katten te helpen aan de best mogelijke slaap en gezondheid.
Daarnaast zetten wij ons actief in voor dieren in nood door te doneren aan een goed doel die zich hiervoor inzetten. Elke maand steunen wij een nieuw goed doel om zoveel mogelijk dieren te helpen. Daarnaast doneren wij onze eigen producten (honden- en katten manden, riemen, etc.) aan een asiel in Nederland en op Bonaire.


Meer dan alleen een hondenmand..
De Pelsbarn manden zorgen voor een revolutie in het belang dat we hechten aan de slaapgewoonten van onze huisdieren, en het helpt ook om de toename van angstsymptomen bij honden aan te pakken. Bij het kopen van een hondenmand help je ook andere dieren in nood.BELANG VAN DE GEZONDHEID VAN UW HOND

Iedereen heeft een goede nachtrust nodig om een gelukkig leven te leiden. Een gebrek aan comfortabele slaap kan leiden tot allerlei lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Ook voor onze huisdieren.

We zouden willen dat ze voor altijd konden leven, maar helaas weten we dat niets voor altijd duurt. Daarom willen we je huisdier helpen om het maximale uit jullie kostbare tijd samen te halen.

 

Achter het bedrijf Pelsbarn...
Pelsbarn is opgericht in Nederland door Fay en Daniel die samen zijn opgegroeid met elke dag honden en katten om hun heen. Ze hebben altijd het gevoel gehad om iets te doen voor dieren en om ze te helpen hebben ze hun bedrijf opgericht: Pelsbarn!


Helaas zien we nog steeds met eigen ogen hoe veel dieren anders behandeld worden dan dat wij in Nederland over het algemeen gewend zijn. Ze besloten om vrijwilligerswerk te doen bij een asiel, maar al gauw merkte ze dat ze meer impact wilde maken. Naast het vrijwilligerswerk doneren ze persoonlijk hondenmanden aan het asiel op Bonaire en gaat er een percentage van de winst direct naar goede doelen die zich inzetten voor dieren. 


Wat betekent Pelsbarn eigenlijk?
Pelsbarn betekent 'lieve viervoeter' in het Noors. Het land waar ze hebben gereisd en hun Scandinavisch design op hebben gebaseerd voor elke Pelsbarn mand.


Wist je dat?

Volgens een gepubliceerde studie zijn er wereldwijd ongeveer 470+ miljoen honden. Van die 5 miljoen honden zal 40% op een bepaald moment in hun leven last hebben van angst. Een alarmerende statistiek waarvan wij bij Pelsbarn vinden dat dit niet licht moet worden opgevat.

Door een liefdevolle omgeving te bieden en deze te vergezellen met een van onze rustgevende hondenmanden hebben talloze klanten de positieve effecten in het leven van hun huisdieren gezien; een vrolijk huisdier, langer slapen en minder onvoorspelbaar gedrag.

Wat maakt een Pelsbarn product zo populair?
Comfort en veiligheid zijn de belangrijkste kenmerken van het bed. Het comfortabele bontachtige (vegan!) materiaal vormt de basis van wat een bijzonder bed kan doen om het zenuwstelsel van honden te verbeteren, waardoor ze sneller kunnen kalmeren.

De oversized, verhoogde rand en het extra lange nep-bont vormen een barrière voor een hond, waardoor ze alle warmte en veiligheid krijgen die ze nodig hebben.

Bij Pelsbarn is het ons doel om nieuwe en innovatieve huisdier producten aan te bieden om eigenaren en hun huisdieren te helpen in hun gezondheid. We waarderen alle klanten enorm en kunnen niet wachten om jou en je beste viervoeter te helpen een comfortabeler, gelukkiger leven te leiden.

 

Projecten in 2021
- Wakker Dier

Pelsbarn wil graag dat alle dieren een dierwaardig leven krijgen - ook de dieren in de vee-industrie. Veel varkens, kippen en koeien leven een verschrikkelijk leven. Zij staan in overvolle en potdichte stallen.

Wakker Dier voert campagnes om dit dierenleed te stoppen. En dat werkt. Zo stappen bijvoorbeeld alle supermarkten over naar kip met tenminste één Beter Leven-ster. 

Daarom steunen wij van Pelsbarn de werkzaamheden van Wakker Dier door 10% van onze winst in de maand december te doneren. Bij elke aankoop van een hondenmand op Pelsbarn.nl steun jij deze maand dus ook dieren in de vee-industrie. Direct doneren aan Wakker Dier kan natuurlijk ook. Doneer hier.


  

 

 

Wij doneren aan honden in het asiel

Bij elke aankoop helpt u niet alleen uw eigen hond, maar ook honden in het asiel. Wij doneren hondenmanden, voer en helpen bij opvang van achtergelaten huisdieren.